Ervaringen

MARCEL JAGER

Entrepreneur

“Ik geef toe dat – nu ik de veertig ben gepasseerd – mijn ogen wel een beetje achteruit gaan. Maar ik zie in principe alles nog scherp, zowel dichtbij als veraf. Waarom ik toch een beeldschermbril heb aangeschaftt? 

Omdat ik aan het einde van de dag met branderige, tranende ogen de deur uit liep. En er ook de rest van de avond last van had. De eerste week was het wennen, maar ik kan nu niet meer zonder. Het wit-blauwige licht dat continu in je ogen straalt wordt door de bril enorm afgezwakt. De beeldschermbril geeft mijn ogen, kortom, heel veel rust. Zelfs na zes uur doorwerken achter m’n beeldscherm. Laatst was ik de bril even kwijt en ik miste ‘m meteen. Dat wil toch wat zeggen, lijkt me…”

MARJOLIJN SPIJKER

HR Director

“Na veel goedkope standaardbrilletjes liet ik me een échte bril aanmeten. Een wereld van verschil. Het werken achter de computer bleef echter lastig. Ik zit als Human Resource Director veel achter mijn bureau

en met mijn nieuwe bril kon ik niet goed én lezen én teksten typen én het schermpje op mijn telefoon -die wat verder weg staat- lezen. Martijn Verdouw vertelde me toen over de beeldschermbril. Hij had me eerder goed geholpen, dus ik volgde blind zijn advies. Nu, met mijn beeldschermbril, merk ik dat ik rechterop kan blijven zitten, terwijl ik alles keurig kan zien en lezen, in een ruime straal om me heen. Ik ben er heel tevreden mee en hij blijft op kantoor, zodat ik hem nooit kan vergeten. Als gebruiker en als HR-verantwoordelijke ben ik een absolute ambassadeur van de beeldschermbril.”

INGRID ALGERA

Fysiotherapeut

“De computer is voor mij, als fysiotherapeute, een noodzakelijk kwaad. Maar het werd nog vervelender omdat ik de letters op het beeldscherm niet goed meer kon zien… een gevolg van het ouder worden.

Lang heb ik gerommeld met een leesbril en een scherm in de meest onmogelijke standen. Tot ik tijdens mijn werk met patiënten de leesbril nodig had. Toen nam ik een bril voor de hele dag; een multifocale. Dit was even een succes, maar het bleef vervelend omdat je je nek in allerlei bochten moet wringen om scherp te kunnen zien. Dat gaf allerlei klachten in de nek en schouders, tot hoofdpijn aan toe. Op aanraden van de opticien heb ik toen beeldschermbril aangeschaft. Deze is super! Soms vergeet ik hem zelfs af te zetten als ik naar buiten ga…”

JACQUELINE VAN HELSDINGEN

Mondhygieniste

“Sinds kort ben ik in het bezit van een BBril en ik ben zeer enthousiast over het comfort van dit nieuwe concept. Ik ben werkzaam als mondhygiëniste in een orthodontische praktijk en doordat mijn zicht achteruit ging had ik een bril nodig.

Om goed in de mond te kunnen werken en daarnaast de patiënt gegevens in de computer te kunnen verwerken is deze bril een fantastische uitkomst. Ik zit beter te werken aan de stoel en ook aan de computer heb ik een betere houding waardoor ik minder lichamelijke klachten heb.”

SHOP NU UW BEELDSCHERMBRIL ONLINE