waarom

Wij helpen klachten verminderen en voorkomen

Het blauwe kunstlicht dat onze smartphones, tablets en computer uitstralen kan duizend keer intenser zijn dan natuurlijk licht. Zeker met de opkomst van LED-licht is de intensiteit alleen maar toegenomen.

Dit heeft een sterk ontwrichtende werking op ons netvlies. Veel ‘blauw’ licht kan leiden tot staren, hoofdpijn, pijnlijke ogen, vermoeidheid en/of troebel zicht. Dit wordt ook wel Computer Vision Syndroom (CVS) genoemd. Het syndroom verwijst naar de spanning op de ogen, die ontstaat als je een computer langere tijd achtereen gebruikt. Volgens onderzoek zou vijftig tot zelfs negentig procent van de mensen die langer dan twee à drie uur aan een stuk aan een computer werken symptomen van Computer Vision Syndrome vertonen.

Lang beeldschermwerk zorgt ervoor dat onze knipperreflex afneemt en niet meer functioneert op een natuurlijk frequentie. In normale omstandigheden knipperen we tussen de 6 en 30 keer per minuut. Als je geconcentreerd naar een beeldscherm kijkt, verdwijnt die natuurlijke reflex om te knipperen soms bijna volledig. Je oog wordt zo minder bevochtigd en dat zorgt voor klachten.

Het LED-licht van beeldschermen komt ongefilterd door ons netvlies. De BBRIL beeldschermbrillen zorgen voor bescherming tegen dit blauwige licht. De coating van onze brillen filtert tot vijf keer meer LED-licht, dan de standaard beeldschermbrillen. Door het dragen van onze bril kun je eventuele klachten verminderen. Maar misschien nog wel belangrijker je beschermt je ogen op de lange termijn. Ook al heb je nog geen serieuze klachten een bril van BBRIL kan helpen om schade en klachten in de toekomst te voorkomen.

Wij werken met zeer ervaren opticiens

Met onze jarenlange ervaring in de optometrie weten we dat een multifocale bril, leesbril of helemaal geen bril klachten kan geven bij computerwerk. De verkeerde bril kan zorgen voor een continu wisselende houding achter de computer. Om iets te kunnen lezen moet dan het hoofd steeds voorover en naar achteren worden gebracht. Dit kan klachten geven aan nek en schouders. Als je veel achter de computer werkt en een bril hebt, dan is het aan te raden om een beeldschermbril op sterkte te laten maken.

Bij BBRIL vinden we dat we zuinig op onze ogen moeten zijn. Dat betekent dat we onze klanten met grote zorg behandelen. Elk recept dat we ontvangen voor een beeldschermbril op sterkte wordt gecontroleerd door onze ervaren en vakkundige opticiens. Vervolgens zorgen wij dat jouw unieke BBRIL met een groot oog voor detail gemaakt wordt. Je beeldschermbril bestel je gemakkelijk 24/7 in onze online shop en voor je het weet heb je hem in huis. Ook je kinderen hebben baat bij een beeldschermbril van BBRIL. Zeker als je realiseert dat de schoolgaande jeugd gemiddeld 6,5 uur achter een beeldscherm zit. We hebben een grote selectie aan stijlvolle en kwalitatieve monturen in onze webshop. Bescherming mag ook mooi zijn.

Wij vinden service en kwaliteit belangrijk

Bij BBRIL vinden we service het allerbelangrijkste wat er is. Ook toen we nog onze fysieke opticienwinkels hadden was service onze topprioriteit. Nu we een online winkel zijn geworden betekent dat niet dat we inleveren op service en kwaliteit. Alle bestellingen worden met zorg en aandacht afgehandeld. Ook kopen we alleen maar topkwaliteit producten in. Onze webshop is 24/7 open en van achter je computer heb je eigen beeldschermbril in een paar klikken besteld. We garanderen een snelle levering. Je beeldschermbril krijg je thuisgestuurd in onze stijlvolle en stevige brillendoos. Heeft u tips hoe we een nog betere service kunnen leveren? We horen het graag.

Wij hebben een ruime keuze in monturen

Als je ogen tegen beeldschermgebruik wilt beschermen, dan moet je beeldschermbril wel willen dragen. Comfort en een stijlvol montuur zijn dan belangrijk. Een prettige bril die mooi staat zet je immers vaker op. Daarom hebben we topkwaliteit monturen en een ruime keuze uit meer dan 45 modellen. Voor heren en dames. Zo is er een passende bril voor iedereen. Heb je al een kijkje genomen in onze webshop? Je kunt 24 uur per dag je bestelling doorgeven en wij leveren vervolgens je BBRIL beeldschermbril bij je thuis.

SHOP NU UW BEELDSCHERMBRIL ONLINE